Waar verhuisdozen kopen

 

Verhuisdozen kopen snel goedkoop en simpel

Goedkope verhuisdozen kopen bij de verhuisdozenspecialist

De vraag waar verhuisdozen te kopen hangt volledig af van uw eigen voorkeur. Let u alleen op de prijs van verhuisdozen is de goedkoopste kwaliteit bij bouwmarkten wellicht voldoende. Ook kunt u via de grote internetbedrijven verhuisdozen bestellen, maar vallen de verzendkosten vaak weer tegen. Als u zich afvraagt ‘Waar kan ik verhuisdozen kopen?’, is de beste prijs-kwaliteit verhouding van een online leverancier gespecialiseerd in verhuisdozen vaak de beste optie.

Waar dan verhuisdozen kopen?

Online verhuisdozen kopen is verreweg de voordeligste manier. Maar waar dan precies verhuisdozen kopen en bij wie? Het beste is om simpelweg te kijken en te vergelijken. Let op de service en de leveringsvoorwaarden, de kwaliteit van de verhuisdozen en of er sprake is van een uitgebreid aanbod. De vraag ‘Waar kan ik beter mijn verhuisdozen kopen?’ is dus afhankelijk van uw behoefte. Misschien heeft u aan één standaard maat wel genoeg, waardoor de prijs van verhuisdozen nog weer wat lager uit zal komen.

Waar online verhuisdozen kopen?

Als u zich afvraagt ‘Waar kan ik verhuisdozen kopen?’, hangt dit ook af van waar u woont. Woont u in Zuid-Nederland kunt u ook over de grens kijken. In België kan de prijs van verhuisdozen behoorlijk verschillen met die van Nederland, dus waar u online verhuisdozen kopen kunt, bent u dus niet alleen afhankelijk van Nederlandse leveranciers.

Prijs verhuisdozen

De prijs van verhuisdozen varieert sterk al naar gelang de afmetingen en de kwaliteit. Heeft u verschillende maten nodig is een verhuispakket een goed alternatief om de prijs te drukken. ‘Waar kan ik voortaan verhuisdozen kopen en online bestellen tegen de beste prijs?’ Wel, het kan nog goedkoper bij grote aantallen in dezelfde standaard maat.

Informatie verhuisdozen

Uw vraag ‘Waar kan ik verhuisdozen kopen?’ is hopelijk met deze informatie ruim beantwoord. Wilt u meer informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen met ons.

Veilig online betalen:
veilig-betalen

De beste prijs èn kwaliteit:
Goedkope verhuisdozen in één formaat en in één uitvoering: dat houdt het makkelijk voor jou en de prijzen laag.

Snel en simpel:
In drie stappen verhuisdozen kopen zonder een account aan te maken.

Goedkope verhuisdozen:
Prijs is inclusief btw en verzendkosten; dus all-in!

Heavy duty:
Dubbellaags bodem voor extra stevigheid en draagkracht.

Volgende werkdag in huis:
Voor 15:30 uur besteld, morgen in huis. Ook op zaterdag! (op zondag worden geen bestellingen verwerkt of geleverd)

Actuele voorraad:
Altijd direct uit voorraad leverbaar.

Persoonlijke service:
maandag – vrijdag van 08:00 tot 22:00 en zaterdag en zondag van 09:00 tot 21:00, altijd persoonlijk contact en geen wachttijden !
e: info@verhuisdozenspecialist.nl
t: 033 – 7676 044 (vanuit België 0031.33.7676.044)

Bezorging:
In Nederland en België door DPD www.dpd.comVolg je pakket met de track&trace code en ontvang ’s morgens een sms met het aanlevertijdsvenster.

Bedrukt met eigen logo
Bent u een bedrijf? Voor professionele toepassingen kunt u bij Verhuisdozenspecialist.nl terecht voor bedrukte verhuisdozen met uw logo tot 4 kleuren. Neem contact op voor meer info.

Keurmerken

verhuisdozen keurmerk

Verhuisdozen specialist, maakt gebruik van FSC gecertificeerde producten

  • Google+
  • Twitter