Verhuisdozen online

 

Verhuisdozen kopen snel goedkoop en simpel

Goedkope verhuisdozen kopen bij de verhuisdozenspecialist

Wilt u verhuisdozen online aanschaffen, zorg er dan wel voor dat u te maken heeft met een betrouwbare leverancier. Voordat u uw verhuisdozen via internet gaat bestellen, is het verstandig om eerst de leveringsvoorwaarden door te nemen. Kijk naar de prijs en kwaliteit, is de bestelprocedure eenvoudig en hoe snel kunt u de verhuisdozen thuis verwachten? Online verhuisdozen kopen is bovendien een stuk voordeliger dan bij de bekende bouwmarkten.

Waarom verhuisdozen online?

Een goede reden om verhuisdozen online te bestellen is niet alleen het prijsvoordeel, maar ook de ruime keus. Door verhuisdozen online te kopen, hoeft u niet te kiezen uit allerlei maten. Het is één formaat in één uitvoering. Net zo makkelijk en de prijzen zijn laag. De afmeting van de verhuisdozen is 53 x 29 x 33cm (lxbxh) en daarmee heeft de doos een flinke 50 liter inhoud. U kunt eenvoudig volledige verhuispakketten bestellen. Daarnaast hoeft u daar zelf niet de deur voor uit. Indien in de ochtend besteld, worden de verhuisdozen vaak al de volgende dag bij u thuis bezorgd. Bovendien zijn de meeste verhuisdozen bij ons op voorraad leverbaar en kunt u ze dus direct bestellen.

Kwaliteit verhuisdozen online

Bij het bestellen van uw verhuisdozen dient de kwaliteit van uw verhuisdozen voorop te staan. De praktijk leert dat verhuisdozen niet alleen gebruikt worden om te verhuizen, maar zeker ook als mogelijkheid gezien worden om materialen in op te slaan. Bijvoorbeeld bij een verbouwing, als archief of tijdens een grote schoonmaak.
Als u verhuisdozen online wil kopen, zorg dan wel voor een goede kwaliteit. Ook dient u zich af te vragen of de dozen meermalig te gebruiken zijn en of ze FSC-gecertificeerd zijn.

Voordelig verhuisdozen via internet kopen

De voordeligste manier van verhuisdozen online kopen is wanneer u kiest voor één formaat en allemaal hetzelfde uitgevoerd. Bij het bestellen van verhuisdozen kiest u voor een bepaald aantal. Hoe meer dozen u bestelt, des te groter het schaalvoordeel. Meer informatie omtrent uw verhuisdozen kan online of vaak direct per telefoon, want ook de persoonlijke service is, wanneer u verhuisdozen online wil bestellen, vaak goed geregeld.

Veilig online betalen:
veilig-betalen

De beste prijs èn kwaliteit:
Goedkope verhuisdozen in één formaat en in één uitvoering: dat houdt het makkelijk voor jou en de prijzen laag.

Snel en simpel:
In drie stappen verhuisdozen kopen zonder een account aan te maken.

Goedkope verhuisdozen:
Prijs is inclusief btw en verzendkosten; dus all-in!

Heavy duty:
Dubbellaags bodem voor extra stevigheid en draagkracht.

Volgende werkdag in huis:
Voor 15:30 uur besteld, morgen in huis. Ook op zaterdag! (op zondag worden geen bestellingen verwerkt of geleverd)

Actuele voorraad:
Altijd direct uit voorraad leverbaar.

Persoonlijke service:
maandag – vrijdag van 08:00 tot 22:00 en zaterdag en zondag van 09:00 tot 21:00, altijd persoonlijk contact en geen wachttijden !
e: info@verhuisdozenspecialist.nl
t: 033 – 7676 044 (vanuit België 0031.33.7676.044)

Bezorging:
In Nederland en België door DPD www.dpd.comVolg je pakket met de track&trace code en ontvang ’s morgens een sms met het aanlevertijdsvenster.

Bedrukt met eigen logo
Bent u een bedrijf? Voor professionele toepassingen kunt u bij Verhuisdozenspecialist.nl terecht voor bedrukte verhuisdozen met uw logo tot 4 kleuren. Neem contact op voor meer info.

Keurmerken

verhuisdozen keurmerk

Verhuisdozen specialist, maakt gebruik van FSC gecertificeerde producten

  • Google+
  • Twitter