Verhuisdoos boeken

 

Verhuisdozen kopen snel goedkoop en simpel

Goedkope verhuisdozen kopen bij de verhuisdozenspecialist

Zoekt u een verhuisdoos om boeken mee te vervoeren dient deze over een stevige bodem te beschikken. Verhuisdozen voor boeken kunt u weliswaar bij bouwmarkten kopen, maar voor absolute kwaliteit kunt u beter bij een speciaalzaak of leverancier aankloppen voor verhuisdoos boeken. Boeken wegen nu eenmaal zwaar en tijdens het verhuizen mogen ze natuurlijk niet door de bodem zakken. Voor verhuisdoos boeken zijn er verschillende opties.

Waarom een verhuisdoos voor boeken?

Het gebruik van verhuisdozen voor boeken heeft als eerste voordeel dat ze goed beschermd zijn. Daarnaast kunt u de boeken in verhuisdozen goed stapelen, omdat de wanden en bodem er doorgaans voor zorgen dat de boeken tijdens de verhuizing niet alle kanten opvliegen. U kunt ervan uitgaan dat de verschillende standaard maten in verhuisdozen uw boeken veilig en onbeschadigd overbrengen naar de plaats van bestemming.

Welke verhuisdoos boeken?

Op de vraag welke verhuisdoos voor boeken u het beste kunt aanschaffen, dienen de dozen allereerst van een stevige kwaliteit te zijn. Verhuisdozen om boeken in te vervoeren zijn het beste gebaat met een dubbellaagse bodem en sterke wanden. Verhuisdozen voor boeken staan soms langere tijd onuitgepakt in een bepaalde ruimte en worden dan ook als veilige bewaarplaats beschouwd. Zowel de boeken als verhuisdozen blijven onbeschadigd.

Verhuisdozen boeken als pakket

Een voordelige manier om uw boeken met verhuisdozen te vervoeren is om een pakket verhuisdozen voor boeken aan te schaffen. Hoe meer verhuisdozen des te goedkoper de prijs. Zo kunt u bijvoorbeeld kleine boeken in verhuisdozen doen die klein zijn en gebruikt u grote verhuisdozen voor boeken van een groter formaat. Met een verhuispakket bestaande uit verhuisdozen waarin boeken opgeborgen kunnen worden, loopt u geen enkel risico.

Gebruik tape

Tot slot geldt voor elke verhuisdoos met boeken dat de naden goed afgeplakt dienen te worden met tape. De brede, bruine tape waar postorderbedrijven ook mee werken.

Veilig online betalen:
veilig-betalen

De beste prijs èn kwaliteit:
Goedkope verhuisdozen in één formaat en in één uitvoering: dat houdt het makkelijk voor jou en de prijzen laag.

Snel en simpel:
In drie stappen verhuisdozen kopen zonder een account aan te maken.

Goedkope verhuisdozen:
Prijs is inclusief btw en verzendkosten; dus all-in!

Heavy duty:
Dubbellaags bodem voor extra stevigheid en draagkracht.

Volgende werkdag in huis:
Voor 15:30 uur besteld, morgen in huis. Ook op zaterdag! (op zondag worden geen bestellingen verwerkt of geleverd)

Actuele voorraad:
Altijd direct uit voorraad leverbaar.

Persoonlijke service:
maandag – vrijdag van 08:00 tot 22:00 en zaterdag en zondag van 09:00 tot 21:00, altijd persoonlijk contact en geen wachttijden !
e: info@verhuisdozenspecialist.nl
t: 033 – 7676 044 (vanuit België 0031.33.7676.044)

Bezorging:
In Nederland en België door DPD www.dpd.comVolg je pakket met de track&trace code en ontvang ’s morgens een sms met het aanlevertijdsvenster.

Bedrukt met eigen logo
Bent u een bedrijf? Voor professionele toepassingen kunt u bij Verhuisdozenspecialist.nl terecht voor bedrukte verhuisdozen met uw logo tot 4 kleuren. Neem contact op voor meer info.

Keurmerken

verhuisdozen keurmerk

Verhuisdozen specialist, maakt gebruik van FSC gecertificeerde producten

  • Google+
  • Twitter